Capelin picant cu salata si sos de mustar

Don Mariano
Publicat pe : March 21, 2011. In categoria: Fel principal, Retete proprii. Vizualizari: .

Reteta prezentata de:

Timp de preparare: 30 minute

Complexitate:medie

Ingrediente:

500 g capelin  COSTIANA (cu cap eviscerat)

100 g faina

1lingurita piper macinat

1 lingurita boia iute de ardei

1 lingurita praf  de usturoi

ulei de masline

sare

salata verde

10 rosii chery (taiate 1/2)

2 castraveti mici (taiati cubulete)

1 ardei gras galben (taiat  cubulete)

1ceapa rosie taiata rondele

patrunjel verde

ulei de masline

lamaie

1lingura mustar cu boabe

sare,  piper

1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Pregateste salata:  taie rosiile, castravetii, ardeiul  gras, ceapa si salata verde si le amesteci intr-un bol. Adauga patrunjel tocat marunt.

Dressingul il faci amestecand ulei de masline, mustarul, zeama de lamaie, zaharul, sare si piper si il pui peste salata .

Pestele il speli si il usuci cu prosop de hartie. Il dai prin faina amestecata cu piper, boia iute si praf de usturoi.

Incinge ulei intr-o tigaie  si prajeste pestii 2-3 minute (sau pana devin aurii).

Le pui  pe platou alaturi de salata si  serveste cald.

Foto:

Video:


Alte retete




Lasa un comentariu