Bors de macrou

Don Mariano
Publicat pe : November 24, 2010. In categoria: Retete proprii, Supe si ciorbe. Vizualizari: .

Timp de preparare:
40 minute


Complexitate:

Medie


Ingrediente:

4 macrou (cu cap) COSTIANA
2 cepe potrivite
2 morcovi
500 g cartofi
1 radacina patrunjel
500 g rosii
1 l bors
1 legatura leustean verde
ulei de floarea soarelui
sare, piper


Mod de preparare:

Decongeleaza pestele, curata-l si portioneaza-l. Sareaza si pipereaza.
Fierbe legumele intregi in apa cu sare. Cand sunt aproape fierte le scoti separat si pui in  zeama ramasa pestele taiat si mai lasi la fiert 15-20 minute. Adaugi rosiile taiate marunt si 1 lingura de ulei. Legumele fierte le dai pe razatoarea mica si le pui inapoi in oala la fiert. Cu  10 minute inainte de sfarsitul fierberii adaugi borsul si leusteanul taiat marunt.


Alte retete




Cuvinte cheie: ,

Lasa un comentariu